Виктор Стоянов твърди, че продуцентите на Ергенът“ не са си изпълнили

...
Виктор Стоянов твърди, че продуцентите на Ергенът“ не са си изпълнили
Коментари Харесай

Обрат! Виктор Стоянов скочи на Ергенът

Виктор Стоянов твърди, че продуцентите на „ Ергенът “ не са си изпълнили обещанието и не са му платили нищо за присъединяване му като основен воин в техния план.

„ Не получих нито лев от „ Ергенът “. Едно обещаваха, друго направиха. От това предаване не можеш да станеш богат, а единствено прочут, и то за малко “, разкрива 32-годишният някогашен гребец.
-->
Очевидно от предаването са му дали обещание някаква сума, която ще му преведат след края на излъчването на шоуто по БТВ, само че не са си спазили думата. Виктор е безапелационен, че в случай че през днешния ден би трябвало да взема решение, не би станал Ергенът, написа " Уикенд ". 

Той остана без работа поради „ Ергенът “. Напусна фитнес залата, където работеше, с цел да се отдаде на славата. Нещата обаче не се развиха по проект.

„ Мислех, че ще стартира някъде за непрекъснато, а то единствено реклами и рубрики, което не е сериозна работа. Вече съм на възраст, в която би трябвало да мисля за семейство. Как да го основа, когато съм незает?! “, съобщи Виктор.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР